در حال بارگزاری لطفا منتظر بمانید!!

آموزش استفاده از کش لایت اسپید

در این بخش از سری مطالب آموزش cPanel در بایت سرور با آموزش پلاگین کش لایت اسپید در سیپنل در خدمت شما کاربران گرامی خواهیم بود تا با جدیدترین پلاگین اضافه شده در سی پنل سرورهای بایت سرور  و یا هر سی پنلی که از وب سرور لایت اسپید استفاده می‌کند آشنا شوید.

همانطور که می‌دانید لایت اسپید به واسطه پلاگین کش قدرتمند خود است که کارایی خود را نسبت به سایر وب سرورها مانند آپاچی ، Nginx و … به نمایش می‌گذارد. قبلاً این پلاگین تنها قابل نصب در سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس ، جوملا و … بود و از داخل داشبورد کاربری قابل تنظیم و مدیریت بود.

در آخرین نسخه ارائه شده لایت اسپید برای سیپنل ، یک پلاگین در پنل کاربری سی پنل با نام Litespeed Web Cache Manager اضافه شده است که به شما وضعیت کش سایت خود و مدیریت آن را می‌دهد.

در این مطلب ما نیز قصد داریم به معرفی Litespeed Web Cache Manager پرداخته و با آن آشنا شویم.

پلاگین کش لایت اسپید در سی پنل

  • پس از ورود به بخش سیپنل و در قسمت Advanced ، گزینه‌ای با نام LiteSpeed Web Cache Manager وجود دارد که با کلیک بر روی آن به تنظیمات آن خواهید رفت.
  • با رفتن به این بخش ، صفحه‌ای مشابه تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد که تنظیمات بسیار ساده را در بر می‌گیرد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

۱- در بخش ابتدایی صفحه توضیحاتی برای اینکه چرا از پلاگین لایت اسپید استفاده کنید و چه مزایایی را در اختیار شما قرار می‌دهد وجود دارد.

۲- گزینه با نام Flush All در بخش Flush LSCache مشاهده می‌نمایید که با کلیک بر روی آن تمامی کش‌های مربوط به سایت شما حذف خواهد شد. این گزینه دقیقاً مشابه گزینه Purge All Cache در پلاگین لایت اسپید در وردپرس و جوملا می‌باشد.

۳- در بخش LiteSpeed Cache management گزینه‌ای با نام WordPress Cache مشاهده می‌کنید که در صورت وجود پلاگین وردپرسی این وب سرور ، تنظیمات در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

۴- در پایان دو گزینه Setting و Advanced در اختیار شما قرار داده شده که با استفاده از آنها می‌توانید به تنظیم محل ذخیره‌سازی لاگ‌های کش وب سایت خود و همچنین در بخش Advanced تمامی پروسس‌های PHP مربوط به سایت خود را حذف کرده و مجدداً راه‌اندازی کنید.

آموزش استفاده از WordPress Cache در پلاگین کش لایت اسپید

در صفحه تنظیمات LiteSpeed Web Cache Manager برروی گزینه WordPress Cache کلیک کنید . صفحه ای مشابه تصویر زیر باز خواهد شد.

به ترتیب هر یک از بخش ها را برای شما شرح میدهیم.

  • Scan or Re-scan : با کلیک برروی این گزینه پلاگین کش لایت اسپید شروع به اسکن اطلاعات هاست شما میکند و درصورت شناسایی سیستم مدیریت محتوای وردپرس آغاز به فعال سازی کش لایت اسپید برروی آن میکند.
  • Refresh Status : وضعیت فعال بودن کش وردپرس را بررسی و نتیجه را به شما نمایش می دهد.
  • Flush All : همانگونه که در بالا نیز گفته شد این گزینه تمام کش وب سایت شما را حذف میکند.
  • Enable/Disable : شما از این گزینه میتوانید کش وردپرس را فعال و یا غیر فعال کنید . این گزینه زمانی بیشتر استفاده می شود که شما در حال تغییرات اساسی برروی کد نویسی سایت خود باشد.
  • Flag/Unflag : اگر قصد دارید به صورت کلی کش وردپرس را حذف نمایید میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

حال برای فعال شدن کش لایت اسپید کافیست برروی Scan کلیک نمایید.

همانگونه مشخص است وضعیت کش وردپرس Enabled می باشد که نشانگر کش شدن اطلاعات سایت شما توسط لایت اسپید می باشد.

همچنین شما میتوانید از مخزن وردپرس افزونه کش لایت اسپید وردپرس را دانلود و نصب کنید.

بدین ترتیب در این مطلب با این پلاگین کاربردی و مهم آشنا شدید و از این پس می‌توانید از این قابلیت در سرویس میزبانی وب لینوکس بایت سرور نیز استفاده نمایید.

امیدواریم در پایان از آموزش پلاگین کش لایت اسپید در سیپنل استفاده لازم را برده باشید.

کاربر گرامی شما می‌توانید سؤالات مربوط به این آموزش را در بخش کامنت‌ها عنوان کرده و در همین قسمت پاسخ خود را دریافت کنید

, , , , , ,
Share:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *